EMF Trans
EMFTrans s-a infiintat in anul 2003, iar in 2004 am achizitionat primele utilaje de transport marfa. Ne remarcam in sectorul transporturilor de marfuri ca o companie ambitioasa, capabila indeplineasca orice solicitare de transport marfa, prompti la orice ora, adepti ai filozofiei de afaceri "Client supporct and orientation" si oferind TARIFE COMPETITIVE SI NEGOCIABILE.

Flota noastra de camioane MAN ne ofera suportul necesar pentru a va oferi servicii profesioniste de transport marfuri. In acest moment operam transport de marfuri pe teritoriul Romaniei si transport international. Cu noi aveti siguranta ca marfa transportata va ajunge in siguranta la destinatie.

Putem pune la dispozitia dvs. intreaga gama de autocamioane TIR, capacitate de transport de la 70 la 120 metrii cubi, sau camionete(furgonete pentru transporturi rapide sau speciale) fiind in masura sa garantam transporturi pentru toate tipurile de marfuri si pentru orice fel de destinatie in/din Europa.

Clientii nostrii sunt companii din Romania si Europa, cei mai mari clienti fiind din Germania si Olanda.

In acest moment suntem in curs de certificare ISO 9001, avand deja implementat sistemul de management al calitatii. Acest certificat sta dovada ca aveti in fata un partener de afaceri matur, care stie cum sa actioneze in orice situatie.

Calitatea serviciilor oferite de firma noastra se datoreaza procedurilor de transport bine implementate in cadrul firmei ,fiind respectate cu strictete de catre toti angajatii: dispeceri, reprezentanti transport intern, reprezentanti transport international, soferi.

In acest moment punem la dispozitia dvs. urmatoarele tipuri de servicii:
  • TRANSPORT INTERN
  • TRANSPORT INTERNATIONAL
  • TRANSPORTURI SPECIALE
  • TRANSPORT INTERN/INTERNATIONAL IN SISTEM GRUPAJ
  • DEPOZITARE SI MANIPULARE MARFAEmftran

 
 
web design by way2web.ro